Aannemer Hoofddorp heeft kwaliteit geleverd

Aannemer Hoofddorp

Kwaliteit

Mijn vriendin en ik hebben een prachtige woning gekocht met een groot stuk grond. Dit stuk grond wilde wij optimaal gaan benutten door middel van een uitbouw. Wij wilde onze woning in zijn geheel laten uitbreiden met de intentie een ruimere woonkamer en keuken te creëren.  Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een goede Aannemer Hoofddorp die deze uitbouw voor ons kon gaan realiseren. Maar waar kon ik een goede Aannemer Hoofddorp vinden? natuurlijk via het internet!

Via het internet belandde ik dan ook op de website Aannemer-Hillegom.nl.  Dit bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van verbouw en bouw. Het bedrijf staat bekend om het vakkundige personeel die alle gediplomeerd zijn. Vandaar dat ik het besluit nam om contact op te nemen met deze aannemer. De website en de portfolio spraken mij namelijk erg aan!

Aannemer Hoofddorp

Geweldige service

Enkele dagen na contact arriveerde de aannemer bij ons thuis. Tijdens een goed gesprek stelde wij een bouw constructie en dergelijke op. Aan de hand van deze constructie zijn wij gaan praten over de eventuele kosten. Zodoende is de aannemer alles bij elkaar op gaan tellen en op deze manier berekende hij een schattingsprijs. De schattingsprijs zat ver onder mijn budget en vandaar dat ik uiteindelijk de keuze maakte om deze aannemer in te huren.

Nu een kleine maand verder kan ik u vertellen dat de aannemer een geweldige service heeft geleend. Binnen enkele weken hard gewerkt te hebben is onze woning uitgebreid. De uitbouw is geslaagd en wij zijn zeer te spreken over het eindresultaat. Voor een zeer voordelige prijs is onze gehele woning uitgebreid!

Aanrader