De professionals die een tegelvloer netjes en efficiënt verwijderen

De tip die ik je deze week kan meedelen betreft er een voor een bedrijf dat mijzelf ook heeft geholpen tijdens de verbouwing van dit huis. Het is een bedrijf waar ik oprecht goede ervaringen mee heb en dat ik anderen daarom ook echt aan kan raden. Hoewel ik van mezelf kan zeggen een behoorlijk goede klusser te zijn, kan ik ook niet alles zelf – daar ben ik niet blind voor. Hoe je een tegelvloer verwijderen moet bijvoorbeeld, daar waag ik mij liever niet aan.

Mijn eigen pogingen strandden

Zeb den Uyl is tevens aangesloten bij de NOA
Zeb den Uyl is tevens aangesloten bij de NOA

Dat betekent niet dat ik het niet zelf heb geprobeerd, nee. Sterker nog, ik heb vele middagen gespendeerd aan het proberen te verwijderen van de vreselijk ouderwetse tegels die er hier in de woonkamer en keuken lagen. Als er iets is wat niet bij mij past dan is het wel een tegelvloer als dit, een die de jaren zeventig schreeuwt werkelijk – maar niet zo retro is dat het weer hip wordt in de eenentwintigste eeuw. Die tegels moesten er dus uit en na talloze eigen pogingen wist ik wel welk bedrijf in te schakelen om dit klusje te klaren.

De efficiënte professionals

Van vrienden had ik namelijk al van de reputatie van Zeb den Uyl gehoord, die het bedrijf voorbij was gestreefd. Ik op mijn beurt kan deze firma ook van harte aanbevelen aan de lezers van dit weblog. Deze professionals hadden de klus binnen zeer afzienbare tijd geklaard – let wel: mijn pogingen waren na dagen gestrand – en het werk werd zeer effectief en efficiënt uitgevoerd. Bovendien was voor hen de tegelvloer geen probleem om te verwijderen en hebben ze er een prachtige vloer voor in de plaats gelegd.