Zeer aparte klok design

JacquesODesign ontwerpt de mooiste klok design. Het is echt de moeite waard om eens naar de site van deze kunstenaar te gaan. Zo kan je een indruk krijgen wat hij precies maakt en wat zijn stijl is.Het leuke hieraan is dat er verschillende materialen gebruikt worden. Zo kan het zijn dat er een stuk boomstam, een krat of zelfs een stuk steen de basis van het project gaan worden. Ook is het mogelijk om in een opdracht iets te laten maken. Hou er dan wel rekening mee dat deze kunstenaar zijn eigen draai eraan geeft, maar dat maakt het alleen maar mooier.  

Mooi ontwerp

Omdat wij al een tijd met het idee liepen om een klok design te laten maken hebben wij een afspraak gemaakt met JacquesODesign. Hier hebben wij kenbaar gemaakt wat wij precies wilden hebben en of het mogelijk was om dit te maken. Na een paar kleine aanpassingen is de kunstenaar aan de slag gegaan. 

In de periode dat de kunstenaar aan ons ontwerp aan het werk was waren wij best wel nieuwsgierig naar het resultaat. Gelukkig hoefden wij daar niet lang op te wachten en ik kan zeggen dat onze bijzonder mooie nieuwe aanwinst nu aan onze muur hangt.