Toen wij op www.pauldekkers.com hadden gekeken waren wij er al snel uit

Op www.pauldekkers.com moet je eens kijken zei ik tegen mijn man. Onze praktijk mocht wel een opknapbeurt krijgen maar eerlijk gezegd wisten wij niet hoe wij dit moesten aanpakken en daarom heb ik eens te tijd ervoor genomen om eens op internet te kijken naar een leuk idee. Toen ik op www.pauldekkers.com kwam droomde ik al snel weg bij het zien van het werk wat je allemaal kunt terug vinden op deze site wat Paul Dekkers allemaal heeft gemaakt. En toen bedacht ik mij al snel dat deze man ons vast en zeker zou kunnen helpen om een idee te maken wat het mooist bij ons in de praktijk zou staan. En zo heeft mijn man ook eens op deze site gekeken en was ook hij al snel enthousiast hierover. En dus ben ik een afspraak gaan maken en met wat heen en weer mailen om wat adviezen te krijgen heeft Paul Dekkers ons echt goed geholpen. En daarom laat ik nu ook onze grote complimenten achter want het eindresultaat is werkelijk verbluffend. En ook de patiënten complimenteren ons ook met deze grote verbetering van onze praktijk.

1-Voorplaat-kids-Finding-Nemo-264x180 Sprookjesboom-overzicht-264x180 Doorkijk-afrika-detail-1-264x180Paul Dekkers had al snel een mooie opzet gemaakt

Waarom Paul Dekkers een aanrader is? Nou, kijk zelf maar eens op deze site. Ik was voor mijn dochter echt op zoek gegaan naar een super leuk idee voor haar kamer. Zij is nu vier jaar oude en de slaapkamer van haar was nog echt een babykamer en moest eigenlijk worden omgetoverd in een prinsessenkamer.  Natuurlijk zijn hier ideeën genoeg over te vinden op internet maar toen ik op deze site van Paul Dekkers belande zag ik al snel dat dit echt iets is wat geweldig zou zijn op de kamer van mijn dochter. Ik ben eens met mijn man gaan overleggen en gelukkig vond hij het ook een goed idee. Nou ja, onze dochter begon direct al te juichen toen ik haar de voorbeelden op deze site liet zien. En daarmee was de beslissing al gemaakt en zo ben ik een afspraak gaan maken met deze kunstenaar. Toen deze man begon te schetsen kon ik al snel zien dat dit echt wat moois ging worden. Een erg vriendelijke man die echt verstand heeft van zijn vak! En daarom ook zeker een aanrader voor als je echt op zoek bent naar iets moois waar je nog jaren plezier van wilt hebben.