Knap je muren buiten op

Steenstrips buiten

Bij het opknappen van een buitengevel heb je niet heel veel opties, opnieuw voegen en repareren van gaten is een optie. Het nadeel is alleen dat je gaten altijd blijft zien, en vaak na verloop van tijd is de gevel weer als vanouds. Door het aanbrengen van steenstrips buiten heb je echt een nieuwe gevel, alle eigenschappen van een normale gevelsteen kom je ook tegen bij deze strips. Vocht en wisselende temperaturen zijn geen enkel probleem voor deze strips, omdat ze zijn gemaakt van keramiek kunnen ze iedere weersomstandigheid aan.

Steenstrips buiten

Voor verschillende toepassingen

Je kunt de steenstrips buiten natuurlijk gebruiken voor verschillende toepassingen, niet alleen voor de gevel van je woning maar ook bijvoorbeeld de muren van je schuur. Stel je voor dat je de muren van je plantenbak in de tuin hebt bekleedt met dezelfde strips als op de gevel, je maakt zo van je woning en je tuin een mooi geheel. Voordeel van de strips is dat je deze eenvoudig aanbrengt en er verder geen omkijken meer naar hebt, onderhoud is niet nodig. Maar ook binnen in de badkamer kun je de steenstrips uitstekend toepassen. 

Steenstrips buiten

Uitstraling als een echte gevelsteen

Heb je besloten om gebruik te maken van steenstrips buiten dan wil je natuurlijk dat je buitenmuur er als een echte gevel uitziet, de steenstrips van style4walls.com zijn na het aanbrengen niet van een echte steen te onderscheiden. Door het reliëf wat je ziet in de strip, heeft de strip de uitstraling als een normale steen. Uniek is dat de steenstrips buiten op iedere ondergrond aangebracht kunnen worden, maar ook in een ruimte in huis zijn ze te gebruiken. Maak van je badkamer muur iets anders, neem afscheid van de standaard tegels en ga voor iets origineels. Vocht en water is voor deze hoge kwaliteitstrips geen enkel probleem.